023Kaptensgatan i Majorna, Göteborg. Tyckte jag såg en tjutrea redan igår vid stigbergstorget, blev så till mig att jag hoppade av spårvagnen för att verkligen kolla om jag sett rätt, men det var en 026 med buckling plåt så sexan såg ut som en trea. Men i förmiddags! Bara nåt kvarter därifrån! Nu vill jag få lite flyt i det här så jag kan närma mig Joppe igen.

Förresten, vad är det som är så speciellt med siffran 23 egentligen? Det har ju tillåme gjorts en riktigt paranoid thriller om siffran.

022

Det hade inte hunnit gå mer än en kvart sen jag såg 020, på bussen till Lidhult så behövde jag bara snegla ut genom fönstret (fortfarande i centrala Halmstad) för att se en grå (grön enligt vv:s register) Volvo Kombi med plåten WOJ 022. Tyvärr blev det av förklarliga skäl  ingen bild på den.

021Halmstad verkar vara en bra platespottarstad! På Kungsgatan på väg till bussen stod XLN 021 och väntade på mig, sweet!

020Precis vid centralstationen i Halmstad. Gjorde ett snabbt byte där för att ta mig till Lidhult.

019

Som ni ser i de äldre inläggen har jag nu kompletterat med bilder. Nåt jag tyvärr inte kan göra med det senaste tillskottet, eftersom jag glömde mobilen hemma (tur att jag inte följer staffans hardoreregler!).

Så här låg det till: Jag hade inga somhelst planer på att ens lämna lägenheten idag, eftersom jag imorse kom hem efter en veckas slitgöra på stenabåten (ett jobb som för övrigt gett mig mkt mindre utdelning på plåtfronten än vad man kan tro). Men eftersom jag blev hungrig å inte orkade laga nån mat så tänkte jag att, vafan, en femminuterspromenad till kebabhaket i Hjällbo city får man väl drista sig till. Hade inte en tanke på att spana efter skyltar, men vände blicken reflexmässigt blicken mot parkeringen på Bergsgårdsgärdet som jag passerade. Och där står en svart Opel Astra! Med skylten RSP 019! Tjoho! Efter den närmast desperata jakten i uppsala så känns det jävligt skönt att fånga en i pur jävla slump! Det är så här det ska gå till egentligen tycker jag! Även om jag ändå står för mina tidigare kap.

018

...och till slut!Känns lite fint att knipa 018 i uppsala på nåt sätt.

Nu måste jag slänga ut en allmän fråga här: jag hade ju spottat 016, 017 å 018 redan igår och visste att de stod ganska säkra där de stod i täljstenen. Vad jag alltså gjorde när jag hittade 014 och 015 i eriksberg var att vända å cykla tillbaka några hundra meter och fånga in de här bilarna oxå. Fusk? Kommentera gärna!


017

Ganska dålig bild, det var några grabbar som uppmärksammade att jag cyklade runt där i det lugna bostadsområdet och fotograferade bilar å det såg lite ut på dom som dom undrade va fan jag pysslade med, så jag låtsades sms:a och vågade inte riktigt gå för nära bilen) HTG 017 står det iaf!


016

...och här fanns alltså tre bilar inom tio meter från varandra!


015

Att hitta 014 gjorde mig så glad att jag utav bara farten råkade rulla iväg till västertorgs parkeringsplats (fortfarande bara en smula omväg ner på stan) där jag råkade snubbla över WAK 015. Så nu var det ju bara att cykla till bostadsområdet i täljstenen!


014

Ok, nu kommer en hel jävla drös med inlägg. Jag berättade ju att om jag bara fick tag på 014 och 015 så skulle kommande tre nummer ramla in snudd på automatiskt. På väg ner på stan idag så råkade jag cykla förbi en parkeringsplats i eriksberg, å kunde inte riktigt låta bli att tumma på det här med inga onödiga omvägar, så jag svängde förbi parkeringsplatsen och upptäckte att OZH 014 stod där! För övrigt kan jag tillägga att cykeln är fanimej ett av de bästa hjälpmedel som finns om man ska platespottingfuska! (= Vilket jag igen vill poängtera att jag inte gjort, bara en smula kanske.


013

Äntligen! Förbannelsen är bruten! Total jävla ökenmånad i göteborg, till råga på allt elände så rusar joppe ifrån mig med hästlängder (eller kanske billängder snarare). Men nu! Tillbaka i uppsala, strosandes längs vårdsätravägen så susar PJP 013, en vit audi, förbi mig! Nu jävlar ska här spottas! Har tillåme sett att 016, 017 och 018 står å hänger i ett bostadsområde i täljstenen, så om jag bara lyckas knipa 014 å 015 när jag är kvar i uppsala så kan jag lätt åka tillbaka till täljstenen (det är ändå på väg ner på stan för mig, dvs inga onödiga omvägar!) å knipa dom oxå!

Via lite snack på fejan så upptäckte jag den här sidan. Har registrerat mig där, men är lite skeptisk. Råkade registrera mig under användarnamnet vinnieviol, vilket kanske låter lite gay. Jag råkade skriva fel, jag brukar ibland registrera mig som VinnieViolent (mitt gamla turbojugendnamn) på olika communitys. Aja, vi får se hur väl jag använder sidan. Tycker att bloggen här funkar utmärkt.

Min blogg har ju tillåme blivit omnämnd! Samlaren skrev lite om platespotting å länkade hit.

RSS 2.0