057

Efter att ha varit nere på stan och pluggat idag strosade jag lite längs kanalen Strax innan feskekörka hittade jag den här:En röd Honda Civic minsann!

056

Det här är en skitdålig bild, jag vet. Tog den för någon timme sedan i brunnsparken. HEC 056 står det iaf, och det är en blå volvo. Inte alltför jävla spännande, mao.


055

...och den här! Det var väl vid ett ungefär, på parkeringen bakom järntorget.


054

På väg till möte med TeaterCentrum igår. Jag hade skitbråttom, men lyckas att hitta både...


053

På väg hem från seminariet, på Linnégatan:


052

Skitstressad på väg till ett seminarium upptäcker jag att all spårvagnstrafik norr om gamlestadstorget har tvärhavererat. Tänker att det inte är så mkt att göra så jag går till närmsta parkering för att scanna av den lite snabbt. Å vad hittar jag där?Snudd på magiskt! Sedan kom en buss och plockade upp mig, å jag kom i tid till seminariet.

051På väg till repet med teatergruppen tidigare idag, precis vid Chapmans torg!

050

Igår vare sista kvällen i uppsala, innan det var dags att dra tillbaka till göteborg. Vi var några som skulle till bengan för att kolla på filmen från ölhajken 2007, och på vägen, precis utanför Williams, t stod den här parkerad!
Äntligen en bild! Iofs en jävligt dassig bild, det var mörkt ute så jag fick stå jävligt nära, så man ser ju inte alls vad det är för bil! Men det kan jag berätta för er! Det är en mörkblå BMW, minsann!

049

Promenerade på sankt olofsbron i uppsala igår eftermiddag. ODU 049, en röd toyota corolla mötte mig. Najs. Men nu är det fan läge att få lite bilder!!

RSS 2.0