048

Hade egentligen inga planer på att lämna huset idag, men så fick jag reda på att en tenta var färdigrättad. Sjukt nyfiken drog jag ner på stan, hämtade tentan (KACHING!) och såg samtidigt ROX 048, en guldfärgad toyota, susa förbi insitutionen på sprängkullsgatan! Kaching kaching!!

047

WKZ 047, en svart ford focus, stod senare på kvällen parkerad vid hagakyrkan. Var beredd med kameran, men precis när jag skulle knäppa så körde den iväg! Det satt tydligen nån i den när jag upptäckte den. Det hela gjorde mig så nervös att alla bildförsök sket sig. Min mobilkamera är inte den mest lätthanterliga när man måste tänka snabbt.

046

...tätt följd av PNP 046, en mörkgå volvo (mörkgrön enligt vv).

045

Hattrick igår! Först två på raken när jag satt på vagnen mellan domkyrkan och grönsakstorget. FGL 045, en grå Peguot...

044

En bit mellan gamlestaden och centralen går spårvagnen jämte E20 mot alingsås och stockholm. Fet jävla motorväg. Det brukar vara så ovärt att försöka kolla, man ser dåligt och bilarna kör ganska så mkt snabbare än spårvagnen. Men idag skymtade jag en 44:a! En grå volvo.

Fan, det är lite som att leta trattkantareller det här att platespotta. Först ser man ingenting inte en jävla vettig skylt! Sen, ser man plötsligt den man är ute efter! Å då är det inte ovanligt att en två tre till följer med utav bara farten. Hoppas jag kan få ha på mig spottarglasögonen ett tag nu.

043

Tog en promenad igår, mest för att slippa hålla på med hemtentan. Gick till hammarkulletorget och köpte lite mat. Där, vid hammarkulletorget, stod BAY 043, en turkosgrön volkswagen polo! Mobilen låg hemma tyvärr.

RSS 2.0