071

Och denna bild fick jag som kompensation när jag letade efter den försvunna 070:


070

Jag har länge längtat efter att komma upp till sjuttinånting, det känns som att det kryllar av såna bilar där ute! Vad man än letat efter så har sjuttinånting stått som spön i backen. Och det börjar lovande! Idag hittade jag två! Först en vid vasagatan. Lite pinsamt att jag varken har bokstäver eller bild på denna. Men jag hade lite småbråttom, skulle gå å fixa lite böcker, och var övertygad om att den skulle stå kvar så att jag kunde gå å plåta den igen fem minuter senare! Aja, 070 är check iaf!

069

I lördags, på väg till replokalen vid chapmans torg, åkte jag förbi en parkering där KYA 069, en mörkblå volvo stod! Yeah! Det känns alltid extra värt att se en skylt när man sitter på spårvagnen, känns som man får den serverad gratis då på nåt sätt.

068

Luleå det är kanske oxå är lika mycket fusk som australien. Det är ju snudd på lika lång resa dit iaf. Hursomhelst, i onsdags så passerade jag nummer 068 däruppe, tidigt på morgonen! Det var för mörkt å stressigt för att hinna ta en bild tyvärr.

067

Tillbaka i Sverige. Jag skäms fortfarande över mitt australiensiska lilla snedsteg, och jag vet att "tillfället gör tjuven" inte är en godtagbar ursäkt, men ändå!

När jag kom tillbaka så bestämde jag för att göra så här. Jag lät ödet bestämma. Om jag såg 059 först så skulle jag stryka alla australiensiska plåtar ur bloggen och låtsas som dom aldrig hänt. Om jag såg 067 först så skulle dom få vara kvar. Kanske inte helt klockrent för att rena mitt samvete, men ändå.

Så idag, när jag vi hade lunchpaus i teaterrepandet vid chapmans torg vid 13-tiden så brände XGN 067, en silverfärgad BMW, förbi mig! Lite för fort för att hinna fånga på bild tyvärr.

066Sista kvällen i Melbourne. På väg längs Spencer street, mot southern cross station.

Så! Från å med nu så blir det svenska plåtar!

065

Nu börjar jag ge mig ut på lite djupare vatten i fuskträsket:Skylten är från Queensland och ser ut så här om man zoomar:065 KGC ser alla att det klart och tydligt står, eller hur? Ok, nu är det inte riktigt samma format som de svenska längre, men det är iaf tre bokstäver och tre siffror, om än i omvänd ordning. Å jag har ju redan gått ner mig i fuskträsket.

Den 5 januari togs bilden, på motorvägen mellan Brisbane och Byron Bay.

064Elisabeth street, typ vid elvatiden på förmiddagen den 29 december.

RSS 2.0