104

Senare på kvällen. Tillbaka på hisingen och till nya lägenheten. Skulle inviga nya balkongen med Lina å Gustav.Tog bilden så man får se en skymt av husen på min gata, östanvindsgatan.

103

I fredags, när jag var på väg mot stan från min nya lya på hisingen så såg jag GMD 103, en röd mitsubishi (eller hur det nu stavas) glida förbi på Långängen. Precis utanför butiken som var med i Efterlyst för några månader sen faktiskt! Jepp, det är mina nya faggor det!

102

Och på väg tillbaka, på stenas parkering:


101

I göteborg idag igen. Åter några timmars ledigt när det är som allra soligast. Och åter lite strosande i majorna. Den här gången med en polare som sällskap!

Och den här skylten dök upp på såggatan:


100

Så! Låt oss sticka tillbaka till Röda Sten för att se vad jag hittade där! (jepp, sprang från stigbergstorget till röda sten i vild iver. tycker inte det kan kallas onödig omväg, det ligger ju i närheten av stenaterminalen, dit jag ändå skulle sen)Vilken milstolpe! Bara 899 kvar nu...

099

Tog en lång jävla promenad. Jag ska fan inte bli blåst på det fina vädret bara för att jag jobbar!!

Strax efter 098 så står vid Röda Sten en guldklimp som jag strax kommer återkomma till, men först:Allmäna vägen, strax efter stigbergstorget.

098

Icke då! För nu är det dags för ett tvättäkta bild-hat trick, och då förstår ni att det är dags för jubileum! Är ledig just nu å har varit på långpromenad i solskenet. Redan vid Klippan hittar jag denna:I bakgrunden syns stenabåten som jag passar på å ta lite ledigt ifrån.

097

I morse, på väg till jobbet. Tillbaka i göteborg alltså. Sitter på spårvagnen, och strax innan domkyrkans spårvagns hållplats så bränner nittisjuan förbi! En silverfärgad sak. Hinner inte nu heller notera några bokstäver, fan... börjar jag tappa stinget??

096

I lördags knep jag min första taxi! Skulle hämta syster och farmor nere på stan i uppsala och sen köra till norby. Och just på norbyvägen, i höjd med preem i eriksberg så swischade den förbi! Eftersom jag hade händerna på ratten (jag är inte alltid en värdelös bilförare) så blev det varken till å ta nån bild eller notera några bokstäver.

095

Min första buss! Precis vid drottningtorget stod den parkerad i fredags, och jag ville hoppa av och fota den. Men det fick jag inte för fidde för då skulle vi bli sena till vår after work. Fan... Aja, ULN 095 hette den iaf.

094

HNA 094, en grå volvo susade förbi mig å fidde i nya allén på eftermiddagen! Så jävla typiskt att jag hade tre bud på 095 idag oxå, en sekund innan nittifyran susade förbi såg jag en, sen när jag sett 094, så visste jag att det stod en 095 på en boendeparkering typ ett kvarter därifrån, men den jäveln var inte hemma! Sen när jag satt på spårvagnen till hjällbo susade jag förbi en 095! Tror jag! Är inte hundra, så jag vågar inte räkna med den! Har fuskat tillräckligt känns det som. Aja, ingen brådska, jag bidar min tid...

RSS 2.0