093

Parkerade bilar är lättare att få på bild. Den här stod vid Casino Cosmopol.Om ni undrar vad jag gjorde i dom krokarna så kan jag berätta att jag cyklade! Yes! Jag har gått och blitt med cykel, och den vägen är tydligen den snabbaste från järntorget mot stan norrut. Efter att ha sett staffans platespottingalbum på fejan så anar jag att med en cykel så kan man komma jävligt långt! Man rör sig fort, men inte som på spårvagnen där allt bara rusar förbi. Ser man en skylt äre bara att stanna å plocka den!

092

XGS 092, en svart BMW, drog förbi mig vid sprängkullsgatan. Eller rättare sagt, jag drog förbi den. Den var tvungen å vänta på mig när jag gick över övergångsstället för att gå å köpa glass på 7-eleven. När jag såg vad jag hade framför mig blev jag så till mig att jag blev stående där i flera sekunder å började fippla med mobilen å försöka låsa upp knapplåset så jag kunde plåta den i farten när den åkte ifrån mig på andra sidan, men det hanns inte.

Damn! Jag måste verkligen bli bättre på att snabbfota med mobilen!

091

Var på vårbal i uppsala i lördags. Vid femtiden på söndagseftermiddagen var det läge att vingla hem till norby med cykeln. På Karlsrogatan stod den här å väntade på mig:


090Igår, mitt under brinnande göteborgsvarv. Jag, lunkan å gustav gömde oss på en bakgata vid kanalen, för att hitta en gräsmatta där vi kunde sitta å dricka öl i fred.

089

I torsdags eftermiddag, på sprängkullsgatan brände UEN 089, en mörkblå merca, förbi. Jag försökte faktiskt jaga ikapp den, i hopp om att den skulle behöva stanna vid nåt rödljus, men den hade tur, den jäveln.

088

Jag borde träna oftare.  Flera gånger efter träningspass så har jag blitt belönad med att få syn på en skylt. Det kanske iofs beror på att det är sjukt biltätt runt Turion där jag tränar, men ändå! Den här bilen såg jag dessutom i den här lilla gränden vid hållplatsen vid ullevi norra. Istället för att gå hem efter träningen så gick jag till max för att käka. Bra val!


087

I söndags blev det dramatiskt värre när jag skulle åka hem från valborgsfirande i uppsala till göteborg igen. Skulle ta buss 804 från uppsala till enköping å byta till tåg där. Fick skjuts av mina kära föräldrar till stationen, men av nån mystisk anledning lyckas jag ändå missa bussen! Så det var bara att paniktigga om att få bli körd till enköping.

Väl på luthagsesplanaden så ser jag den! Åttisjuan! Å jag får för första gången i livet glädjen att skrika FOLLOW THAT CAR till min stackars stressade far. Ville ju få en bra bild, å då var han ju tvungen att ligga riktigt nära. Det löste sig när offret var tvungen att bromsa in för en vänstersväng. Den gula bussen som dyker upp i de sista bilderna är för övrigt den som jag skulle åkt med.
Platespotting blir inte mer actionfyllt än det här! 87:an lär ju ha fått ett hum om hur prinsessan Diana kände sig precis innan hon rammade bergväggen.

RSS 2.0