106

Strax efter körde SEW 106, en röd volvo, förbi. Vid eketrägatan tror  jag men är inte hundra.


Sen! Dagen efter, den 3 juli var jag i Kiel och där spottade jag en tysk plåt som hade nummer 107! Men jag har fortfarande en hel del samvetskval från min australientripp, så jag bestämde mig för att blunda för den. Efter det klavertrampet är det bara svenska plåtar som gäller! Har dessutom mailat till platespotting.com för att kunna få god nattsömn i fortsättningen.

Kommentarer
Postat av: Joppe

Bäste David!



Skönt att du inte föll till föga, eller var det kanske mina senaste förehavanden som fick dig att tänka tillbaka på vad du gjort? Vari består egentligen fusket? Jag skulle aldrig få för mig att revidera spottingen när den väl ligger på bloggen. Allt jag gjort är ju att ha förvissat mig om min spottings korrekthet medelst en bild. Det gjorde ju knappast att jag knappade in på dig eller nåt!



Som om det skulle spela nån roll. Det är ju ingen tävling. Jag och Staffan hade en långa och noggranna diskussioner om vad regelverket här skulle säga. Och vem har gjort de reglerna förresten.? Jävla platespotting.com? Nej jag spottar fan som jag vill. Skyltar i ordning och Svenska ska de va. Det är ATT jag ser ett nummer som spelar roll, inte vad det är för nåt.

2009-07-15 @ 10:13:36
URL: http://joppelito.blogg.se/platespotting
Postat av: Staffan

David, du är fan som en nykter alkoholist som vill tillbaka till träsket så fort du ser en lättöl. Tyska plåtar, tss.

2009-07-22 @ 18:02:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0