005

Och på väg sen från Östra sjukhuset, tror ni inte att FGY 005, en guldfärgad leasad Volvo susar förbi mig på E20. Två nuffror inom loppet av en halvtimme alltså!

Kanske läge för en liten brasklapp här bara. Det är alltså inte så att jag aktivt ränner runt och plöjer varenda parkeringsplats jag ser. Meningen med platespottingen (som jag ser det) är att man ska hålla ögonen öppna där man är, men inte ta för stora omvägar och aktivit leta. Att ta jobb som lapplisa tycker jag är fusk.

004

image4

VW Golf verkar vara min bil alltså. Har blivit en del sånna nu. Den här stod på Östra Sjukhusetsparkering idag halv fyra-tiden.

De tyska nummerplåtarna bara skrattar åt mig! + 003

Har tillbringat en vecka i tyskland. Inget vidare plåtspottarklimat där, plåtarna har fyra siffror vilket gör att chansen att hitta just nummer 3 är typ en tiondel av vad den är i sverige (eller nåt). Hittade faktiskt en tysk etta och tvåa, men sen tog det stopp!

image3

Många balla sifferkombinationer hittades. Iom att det just är fyra siffror så dök många roliga årtal upp, bla. Men ingen sonika trea.

Väl tillbaka i Kiel så började jag få upp hoppet igen, då det dök upp en massa svenska bilar som skulle på båten. Ingen trea. Idag var jag och föräldrarna på IKEA i Bäckebol för att köpa en bokhylla. Trots gigantparkering, ingen trea. På väg tillbaka från IKEA åkte vi över Angeredsbron, och precis när jag skulle byta fil för att köra på bron så börjar en liten mörkröd ettrig VW Golf jiddra med mig bakom mig. Han har tydligen jävligt bråttom förbi, och ta mig fan! TPT 003 står det på skylten! Tjohoo!

002

002

En vit VW Golf stod å häckade på parkeringen vid Bergsgårdsgärdet i Hjällbo, Göteborg.  5 april kl 19:30, typ.

001Skoda Octavia combi. Stod på evolutionsbiologiska muséets parkering på Villavägen i Uppsala den 26 mars kl 17:00.

RSS 2.0