042Eller vafan, varför dra ända bort till linnéplatsen, när det står en på boendeparkeringen hemma där man bor!

041

På bussen på väg till dansen tidigare ikväll, mellan götaplatsen och kapellplatsen! En kombi! Den stod trångt till så jag uppfattade inte hela bokstavskombinationen, å det var mörkt så jag minns fan inte vilken färg det var på bilen heller. Men nog var det en 41:a alltid!

040

Och det kommer ännu mera!

Strax efteråt, på linnéplatsen när jag väntar på samma syster ser jag UTR 040, en silvergrå citroën! Linnéplatsen är ett bra ställe, jävla massa trafik. Dessutom såg jag en 42:a på en boendeparkering vid linnéplatsen! Men den är ju inte intressant än, måste hitta 041 först.

039

Det kommer mera! Efter att ha splittat från maria vid järntorget, strosade jag nerför linnégatan, för att träffa min syster vid slottsskogen. FNJ 039, en grå opel astra, körde förbi mig! Tillräckligt långsamt för att jag borde kunna ha tagit en bild, men jag var ändå för långsam.

038Jag och  maria gick längs vattnet för att leta efter Dansbyrån, där Kylan ska spelas. Vi hittade den inte, men däremot hittade jag den här bilen i höjd med masthuggstorget!

Här ligger tydligen dansbyrån. Vi råkade gå förbi det.

037Andra Långgatan i eftermiddags. En mörkgrå Ford Focus.

036

Var förbi guldheden i torsdags, övertygad om att jag skulle knipa 36:an, men man ska inte ta nåt för givet! Tidigare ikväll däremot, när jag var på väg hem från lördagsswingen, då stod den där, MJA 036, en röd SAAB 900. Tog ett kort på den men bilden blev förjävla dålig. Jag har som sagt vart lite väl lat å tagit den här för given, vilket har straffat sig! I väntan på 036 har jag sett hur många trettisjuor som helst! Dags att skärpa sig.

035

ORN 035, en vit citroen, spottades på sysslomansgatan i uppsala idag! Måste erkänna att jag varit lite lat med spottandet på sistånde, eftersom jag visste att jag kunde få tag på både 035 och 036 i guldheden i göteborg, precis där jag brukar gå å dansa. Men man ska inte ta nåt för givet! Känns skönt att knipa den här.

034

Och trettio sekunder senare, från samma spårvagnsfönster spottade jag PRU 034, en röd mercedez!

033

Såg UZY 033, mörkblå Peguot på Viktoriagatan på väg till afterworken. Satt på spårvagnen så det blev svårt med bild.

032En BMW stod å hängde igårkväll på Drottninggatan bakom brunnsparken.

031Om 018 ska hittas i uppsala så äre klart att 031 ska hittas i Göteborg! På en tvärgata vid kungsportsplatsen.

030Tallbacksvägen i Uppsala i fredags.

029


Pusterviksplatsen i torsdags kväll när jag väntade på Fidde.

RSS 2.0